A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
The Curse 250 g - JNX
11.490 Ft

The Curse 250 g - JNX

11.490 Ft
information_markÍz
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 115
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 45,96 Ft/g
The Curse az egyik legerősebb edzés előtti fokozó, amely hatalmas adag energiát, erőt, teljesítményt, extrém koncentrációt ad, és felébreszt még a legintenzívebb edzésre is. Végezetül, ha nincs is kedved edzeni, a The Curse 100%-os lelkesedést ad, hogy még jobban teljesíthess. Próbáld ki a különböző ízeit ennek az edzés előtti stimulánsnak. 

Leírás és Paraméterek

Erő, harciasság és kitartás a The Curse edzés előtti serkentővel

A The Curse az egyik legerősebb edzés előtti étrend-kiegészítő. Valóban olyan kiegészítő van a kezetekben, amely őrülten hatásos! 1 vagy 2 adagolókanál 200 ml vízzel és ... BOOOM! ...30 perccel később semmi másra nem fogtok vágyni csak hogy edzetek és darabokra tépjétek a vasat. Ha bármilyen ellenszenvet éreztek az edzéssel kapcsolatban, akkor a The Curse el fogja pusztítani. Ahogy elfogyasztjátok, erőt, harciasságot, intenzitást, lelkesedést, masszív energiaáradatot és őrülten agresszív vágyat fogtok érezni a határaitok kitolásához. Már semmi sem fog az utatokba állni!

Engedjétek szabadjára a bennetek rejlő erőt

A természetfeletti erővel, amit a The Curse biztosít, leírhatatlan őrült energiát, maximális koncentrálást, és ezen kívül nagyszerű ízt fogtok érezni. Sokkal több egy edzés előtti készítménynél. Végre egy igazi edzést fogtok átélni! 

Miért dönts a The Curse mellett? 

  • növeli a figyelmet
  • serkenti a rendkívüli éberséget
  • növeli a teljesítményt
  • kiváló íz
  • 50 nagy adag egy csomagolásban

Ha igazi energiára van szükségetek, akkor csakis a The Curse-al!

  • semmilyen tiltott anyagot nem tartalmaz
  • biztonságos fokozó
  • nem tartalmaz cukrot
  • nem tartalmaz szénhidrátokat
  • semmilyen kalória

Kinek ajánlott ez az edzés előtti fokozó?

A The CURSE egészséges felnőttek, 18 évnél idősebbek számára készült, akiknek edzés előtt szükségük van arra, hogy a szervezetnek egy nagy adag energiát adjanak. Arra való tekintettel, hogy növelik a teljesítményt és a figyelmet ill. koncentrálóképességet, felkészít az edzésre, még akkor is, ha nem igazán van hozzá kedved.

Ajánlott adagolás

Használat előtt felrázandó. Aztán keverjen el 1-3 mérőkanálnyit (5 g-15 g) 150-250 ml vízben, 20-30 perccel edzés előtt fogyassza el. 24 órán belül ne fogyasszon 3 mérőkanálnyi mennyiségnél többet. Csak edzőnapokon használja, nem több, mint 5 egymást követő napon át!

Egyéb összetevők

Természetes ízek, citromsav/almasav, kalcium-szilikát, szukralóz, aceszulfám-kálium, szilícium-dioxid, FD & C. Adagonként 145 mg koffeint tartalmaz.

Tápértékek táblázata

Tápérték 1 mérőkanál (5 g)
Energizing Muscle Fuel Blend: Beta Alanin, Kreatin monohidrát, Citromsav 3030 mg
Blow Flow Amplifier Blend: L-citrulin, L-arginín alfa ketoglutarát (AAKG) 1300 mg
Extreme Mental Focus Blend: dehidratált koffein, oliva levél kivonat  147 mg
Koffein 145 mg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.