A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Universal Animal M-Stak 21 pak
24.990 Ft

Universal Animal M-Stak 21 pak

24.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 250
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 1.190,00 Ft/tasak

Animal M Stak - a kezdő álmodozóktól a kőkemény vasharcosokig...

Leírás és Paraméterek

ANIMAL M STAK - A KEZDŐ ÁMODOZÓKTŐL A KŐKEMÉNY VASHARCOSOKIG...

A testépítés legkiábrándítóbb dolga a fejlődés megtorpanása. A kezdő álmodozóktől a kőkemény vasharcosokig mindenki ismeri az érzést. Mind tudjuk milyen korlátokba ütközni, milyen mikor megreked a fejlődésünk, mikor nem tudjuk tovább pakolni a súlyokat, mikor nem látjuk a befektetett munka eredményét! Azok, akik ezt a sportot választották tudják, hogy ez a játék része... egy időről időre előálló probléma, amit orvosolnunk kell.. nos, csak volt!

Az ANIMAL M-STAK ezeket a falakat és platókat veszi célba és zúzza porrá. Az ANIMAL M-STAK a konstans fejlődés kulcsa! Az M-STAK alapja néhány természetes anabolikus flavon. Ezek a hatóanyagok a testépítés világában elterjedt anabolikus szteroidok hatását másolják le, ám a nemkívánatos mellékhatások nélkül. A keleti blokk atlétái évtizedek óta alkalmazzák e speciális növényi hatóanyagokat, melyek a legfrissebb kutatások szerint drámai erőszint- és száraz izomnövekedést produkálnak. Ilyen flavonok a Beta-Ecdysterone és a Methoxyisoflavone, melyek speciális tápanyag-particionáló hatásuk révén az izomsejtek felé irányítják az izomépítő tápanyagokat. Fokozzák a nitrogén visszatartást és fehérje szintézis ütemét. Maximális fordulatszámra kapcsolják a száraz izomépítés kritikus mechanizmusai, és mindezt mindennemű hormonális manipuláció nélkül!

 

ADAGOLÁS:
Fogyassz 1 tasak ANIMAL M-STAK-et 21 napon keresztül. Edzésnapokon a tasakot 45 perccel edzés előtt fogyaszd el, nem edzésnapokon reggel éhgyomorra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.