A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Snickers Plant Protein Powder 420 g
6.790 Ft

Snickers Plant Protein Powder 420 g

6.790 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Finom növényi fehérje a világhírű Snickers szelet összetéveszthetetlen ízével. A gazdag krémes íz, amely szinte teljesen megegyezik az eredeti Snickers-szel, borsófehérjével és barna rizsfehérjével párosul. Most lelkiismeret-furdalás nélkül élvezheti a Snickers-t ennek a finom fehérjének a formájában. A Snickers növényi fehérjepor adagonként akár 11 g minőségi növényi fehérjét is tartalmaz, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Leírás és Paraméterek

Finom növényi fehérje a Snickers rudak összetéveszthetetlen ízével

A Snickers Plant Protein Powder egy finom növényi fehérje a világhírű Snickers szelet összetéveszthetetlen ízével. A gazdag krémes íz, amely szinte teljesen megegyezik az eredeti Snickers-szel, borsófehérjével és barna rizsfehérjével párosul. Most lelkiismeret-furdalás nélkül élvezheti a Snickers-t ennek a finom fehérjének a formájában. A Snickers növényi fehérjepor adagonként akár 11 g minőségi növényi fehérjét is tartalmaz, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Előnyök

  • akár 11 g fehérje adagonként
  • csak 114 kalória adagonként
  • a Snickers finom íze
  • kiváló oldhatóság
  • vegán és vegetáriánusbarát

Használati utasítások

Keverjen el 1 adagot (1 adagolókanál = 35 g) 250 ml vízben, és vegye be napi fehérjeszükségletének megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.