Leírás és Paraméterek
TERMÉKLEÍRÁS
A BARNA RIZS LEGJAVA!
Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Rendkívül magas, 85%-os fehérjetartalom! 100 grammban 85 gramm protein!
A barna rizs fehérje különösen értékes fehérje- és tápanyagforrás, ami annak köszönhető, hogy nem a hántolt, értékes anyagaitól részben megfosztott fehér rizs a kiindulási nyersanyag, hanem a teljes barna rizs.
A barna rizs fehérje Biológiai Értéke (BV) csak kicsivel marad el a tejsavóétól, és szinte valamennyi egyéb fehérjeforrást megelőz ezen a téren. A Biológiai érték azon élelmiszerből felszívódott fehérje mennyiségének a mérőszáma, amely a szervezetet felépítő fehérjékbe beépül.
Ez a kimagaslóan jó Biológiai Érték a barna rizs aminosav profiljának (minden esszenciális aminosavat tartalmaz), illetve könnyű emészthetőségének köszönhető. A barna rizs fehérje nem ül órákig a gyomorban, nem okoz puffadást, vagy egyéb gyomor- és bélrendszeri panaszokat.
Legyen a konyhád állandó szereplője!
A Netamin Natúr Rizs Fehérje íze teljesen semleges, ezért nyugodtan felhasználhatod kedvenc receptjeidhez. Alkalmazható sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez egyaránt. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget.
TIPP: Tégy egy kiskanálnyi fehérjeport a reggeli gabonapelyhedbe vagy müzlidbe az egészséges, fehérjedús reggeliért.
Ideális választás:
• Azoknak, akik érzékenyek vagy allergiásak a tejtermékekre
• Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára
• Ha a tejsavó puffaszt, eltelít, gyomorbántalmakat okoz neked
• Ha magas fehérjetartalmú (86g/100g) fehérjeport keresel
• Sportoláshoz
• Fogyókúrához (telítő hatása segít az étvágy megfékezésében)
• Egészséges fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez
Összetevők
Természetes rizsfehérje barna rizsből.
500 gr = 25 adag
Felhasználási javaslat: Fehérjeturmixként 2 csapott evőkanál (20 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez, sütéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez.