A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
MEGABOL TESTOSTEROL 250 30 KAPSZULA
2.490 Ft

MEGABOL TESTOSTEROL 250 30 KAPSZULA

2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 25
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 83,00 Ft/tab.
Rendkívül hatékony tesztoszteron szint növelő.

Leírás és Paraméterek

A MEGABOL Testosterol egy hatékony, növényi alapú tesztoszteron serkentő étrendkiegészítő. A magasabb tesztoszteronszintnek köszönhetően nehezebb súlyokat tudtok majd megemelni, amelyekre azelőtt nem voltatok képesek, az izomtömeg gyorsabban fog növekedni. 

Ez a természetes tesztoszteron-fokozó kiegészítő növeli a természetes tesztoszteron termelést, növeli az izomnövekedést és az erőt, és blokkolja a nem kívánt androgén receptorokat. 320 mg tiszta növényi szterolt tartalmaz kapszulánként és akár heti 2 kg sovány izomtömeg növekedés is elérhető vele.

A Testosterol 250 hatásmechanizmusa a növényi szterolok aktív összetevőin alapszik. A szterolok szteránvázas kémiai vegyületek, a molekula alapja a metil-1,2-ciklopentano-fenantrén. A szterolok egy kémiai vegyületcsalád, tartalmaznak egy hidroxilcsoportot a 3-helyzetben, és az oldalláncot a 17-helyzetben. A szterolok biológiai értékét a szubsztituensek száma és jellege határozza meg, különösen a szénnél. A növényi szterolok szitoszterin és a sztigmaszterin típusainak a koleszterin, a progeszteron, a pregnenolon és a 17-hydroxypregnenolone szerkezetéhez hasonlítanak. Ennek eredményeként, a huzamosabb ideig használt szterol a pregnenolon szintézisének egy előfutára. Pregnenolon az elsődleges szubsztrát a progesztinek bioszintézisében, amelyek eredményei a 17-ketoszteroidok, glükokortikoidok, mineralokortikoidok, tesztoszteron, androszteron és az ösztrogének. Pregnenolon módosulhat a létrehozására irányuló valamennyi szteroid hormontól. Ezek a biokémiai folyamatok a citrokróm P-450 által katalizálnak. A vaskészítmények szabják meg és fokozzák ezeket a reakciókat.

Testosterol 250 hatása erősen függ az endogén és exogén faktoroktól. Rendkívül fontos a szervezetben már meglévő szteroid hormonok közötti kapcsolat a termék alkalmazása előtt. Néhány szterol metabolit utánozni tudja a szervezet hormonjait és versengenek a receptorokért a test sejtjeiben, módosítva ezáltal számos élettani funkciót. Az ilyen események eredményezik a kapcsolatok mennyiségi szabályozását a 17-ketoszteroidok, tesztoszteron, progeszteron, andoszteron és kortikoszteroidok között. Nagy valószínűséggel növeli az egyes szteroid hormonok bioszintetikus útvonalát, melynek intenzitását az öröklődés határozza meg. A termékben a szterinek “metabolikus preferencia” hatást keltenek, hatékonyan aktiválnak és szubsztrát egy meghatározott anyagcsere útvonalnak.

2006-ban, Lengyelországban végzett kutatások során megfigyeléseket gyűjtöttünk önkéntesektől, akik a Testosterol 250 terméket használták. A vizsgált személyeknél 30 nap után  átlagosan 2-3 kg (de maximum 9 kg) izomtömeg-gyarapodást eredményezett. Több mint 90%-uk esetében nőtt az edzésteljesítmény. 86%-uknál volt megfigyelhető pozitív változás éjszakai nyugalmi fázisban.

Adagolás:

1 kapszula ajánlott, a nap első étkezése után. A maximális eredmények elérése érdekében legalább napi 8 óra alvás ajánlott, a növényi szterolok hasznosulását segíti a megfelelő A- és D-vitamin, valamint a telítetlen zsírok.

Összetétel:

– 250 mg növényi szterolok
– 15 mg inulin
– 1,75 mg fenol-glikozidok
– 0,75 mg flavonoidok
– 0,01 mg fitochinon

Származási hely: Európai Unió (Lengyelország)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.