A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Bounty Plant Protein Powder 420 g
6.790 Ft

Bounty Plant Protein Powder 420 g

6.790 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Finom növényi fehérje a világhírű Bounty szelet összetéveszthetetlen ízével. A gazdag krémes íz, amely szinte teljesen megegyezik az eredeti Bounty-val, borsófehérjével és barna rizsfehérjével párosul. Most lelkiismeret-furdalás nélkül élvezheti a Bounty-t ennek a finom fehérjének a formájában. A Bounty Plant Protein Powder adagonként akár 10 g minőségi növényi fehérjét is tartalmaz, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Leírás és Paraméterek

Finom növényi fehérje a bounty szelet összetéveszthetetlen ízével

A Bounty Plant Protein Powder egy finom növényi fehérje a világhírű Bounty szelet összetéveszthetetlen ízével. A gazdag krémes íz, amely szinte teljesen megegyezik az eredeti Bounty-val, borsófehérjével és barna rizsfehérjével párosul. Most lelkiismeret-furdalás nélkül élvezheti a Bounty-t ennek a finom fehérjének a formájában. A Bounty Plant Protein Powder adagonként akár 10 g minőségi növényi fehérjét is tartalmaz, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Előnyök

  • akár 10 g fehérje adagonként
  • csak 129 kalória adagonként
  • a Bounty bár finom íze
  • kiváló oldhatóság
  • vegán és vegetáriánusbarát

Használati utasítások

Keverj el 1 adagot (1 adagolókanál = 35 g) 250 ml vízben, és fogyaszd el a napi fehérjeszükségletednek megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.